Στα ουράνια μας έστειλε η Στεφανίδη

Στα ουράνια μας έστειλε η Στεφανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρίτο της χρυσό πανηγυρίζει από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Ελλάδα χάρις στην Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Η 26χρονη πρωταθλήτρια με άλμα στα  4.85, πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερη την Αμερικανίδα Μόρις με το ίδιο ύψος και τρίτη τη Νεοζηλανδή Μακάρτνεϊ με 4.80.

Η Στεφανίδη άφησε τα πρώτα ύψη και ξεκίνησε από τα 4.60, τα οποία πέρασε με χαρακτηριστική άνεση με αποτέλεσμα από την αρχή του αγώνα, να προηγείται. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η Στεφανίδη και στα 4.70 τα οποία πέρασε με την πρώτη και πολύ εύκολα. Στα 4.80 η Κατερίνα απέτυχε στην πρώτη της προσπάθεια, καθώς ενώ πήγε ψηλά, το κατέβασμα δεν ήταν καλό και παρέσυρε τον πήχη! Αντιθέτως το πέρασε η Μακάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία και πήρε το προβάδισμα στον αγώνα. Η Κατερίνα, όμως, στη δεύτερη προσπάθεια έδειξε τον καλό της εαυτό και το πέρασε επίσης εντυπωσιακά, άλμα που της έδωσε την είσοδο στην τετράδα του τελικού καθώς όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες αποκλείστηκαν καθώς και τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Το αποφασιστικό της άλμα ήταν το δεύτερο στα 4.85, επιτυχημένο και της έδωσε σίγουρα το ασημένιο μετάλλιο, ανεβάζοντας την μάλιστα στην πρώτη θέση του τελικού, ενώ συνεχίζει και η Αμερικανίδα Μόρις, με τις δύο αθλήτριες να μονομαχούν στα 4.90, ύψος στο οποίο απέτυχαν με αποτέλεσμα να αναδειχθεί χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πήρε από τον προπονητή της μία ελληνική σημαία και έκανε το γύρο του θριάμβου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X