Γεωργιάδης στο enwsi.gr: «Θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας»

Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Διαφορετικό να παίζεις στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός πλέον, Διονύσης Γεωργιάδης μίλησε στo enwsi.gr για τη νέα χρονιά με την ομάδα χάντμπολ

 Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και στάθηκε στο κλίμα που θα πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Ο Κερκυραίος παρέμεινε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα και σίγουρα έχει ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες σε σχέση με τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν φέτος στο ρόστερ. Για αυτό άλλωστε είναι και ο νέος αρχηγός του τμήματος αναλαμβάνοντας πλέον μέσα από τον ρόλο του να συμβάλλει στην δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ενωμένη σε όλα τα επίπεδα: «Σε κάθε πρώτη προπόνηση υπάρχει πάντα η ίδια αισιοδοξία και πίστη για μια καλή πορεία. Ξεκινάμε με όρεξη και βλέψεις για μια καλή πορεία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια δεμένη παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο» ενώ για το γεγονός πως αποτελεί πλέον ο πιο παλιός παίκτης τόνισε: «Σίγουρα το να είσαι ο πιο παλιός στην ομάδα έχει ευθύνες. Πρέπει να δείξεις στους καινούργιους τι σημαίνει να παίζεις σε ένα τέτοιο σωματείο. Και τα νέα παιδιά γνωρίζουν πράγματα για την ΑΕΚ αλλά το να παίζεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Η ομάδα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα και είναι φυσιολογικό η μετάβαση αυτή να θέλει χρόνο για να δουλέψει. Τους στόχους τους βάζεις κάθε μέρα, προπόνηση με προπόνηση. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε παιχνίδι πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη και μόνο.

Κλείνοντας στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που τόσο έχει στηρίξει το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι περίεργο και ασυνήθιστο να μη βλέπουν κάποια πρόσωπα αλλά η ΑΕΚ είναι μια. Και τους θέλουμε δίπλα μας στο καινούργιο μας ξεκίνημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X