Τελειώνει του Μπαρμπόσα, στην Αθήνα οι Άραβες!

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα… ωρών φαίνεται πως είναι η πώληση του Έλντερ  Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Αρουαμπαρένα. Το όλο θέμα έχει προχωρήσει αρκετά και πλέον μπορούμε να πούμε πως έχει μπει για τα καλά στο τελικό του στάδιο, μιας και οι πληροφορίες του enwsi.gr, θέλουν από χθες στην Αθήνα, τον αντιπρόεδρο αλλά και άλλα διοικητικά στελέχη της Αλ Ουάσλ, για να τελειώσουν την μεταγραφή! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως χθες το απόγευμα τα στελέχη της Αλ Ουάσλ έφτασαν στη χώρα μας, ενώ στην Αθήνα είναι επίσης από χθες και ο εκπρόσωπος του Μπαρμπόσα, Κιμ Ριμπέιρο, μαζί με τον δικηγόρο του.

Τα παραπάνω στοιχεία μαρτυρούν λοιπόν πως το όλο θέμα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο και πιθανότατα εντός της ημέρας, θα ολοκληρωθεί και τυπικά. Με την ΑΕΚ να δίνει τα χέρια με την Αλ Ουάσλ και τον Μπαρμπόσα να αναχωρεί για τα Η.Α.Ε., όπου θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ουσιαστικά το μοναδικό «αγκάθι» στην υπόθεση, ήταν το θέμα με το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί για τον παίκτη η Μπράγκα. Από τη στιγμή που η πρόταση των Αράβων κάλυπτε απόλυτα και την ΑΕΚ και τον Μπαρμπόσα, το μοναδικό εμπόδιο ήταν το θέμα των χρημάτων της Μπράγκα, για το οποίο χθες, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «φόρμουλα» που θα συμβεί αυτό υπάρχει και έτσι σήμερα, αναμένεται να ξεπεραστούν και αυτά τα διαδικαστικά ζητήματα, με την υπόθεση να τελειώνει.

Ο Μπαρμπόσα λοιπόν αναμένεται να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και την Ελλάδα, μετά από μια διετία παρουσίας εδώ και σημαντικής προσφοράς στην ομάδα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Που θα του αποφέρει πάρα πολλά χρήματα και θα αποτελέσει ουσιαστικά, το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Με την «Ένωση» να προχωράει από εκείνο το σημείο και μετά για τον αντικαταστάτη του, για τον οποίο υπάρχει ήδη μια σημαντική προεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X