Ο «ευέλικτος» Ντούσαν Σάκοτα

Το τρίποντο έδωσε λύσεις
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους γηγενείς παίκτες που παρέμειναν στην ΑΕΚ από την περσινή σεζόν, είναι ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» είχε βοηθήσει σημαντικά πέρυσι και ειδικά στα Play Offs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου είχε μέσο όρο 9,1 πόντους ανά αγώνα, με 90,9% στις βολές, με 50% στα δίποντα και με 46,7% στα τρίποντα. Τη νέα σεζόν θα έχει περισσότερο εσωτερικό ανταγωνισμό, αφού αποκτήθηκε ο Τζαουάντ Ουίλιαμς, ενώ υπάρχει και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ωστόσο, ο Σάκοτα είναι ένας παίκτης που έχει την «ευελιξία» να μπορεί να αγωνίζεται σε δύο θέσεις, κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής. Ο 30χρονος άσος, είναι κυρίως πάουερ φόργουορντ, αλλά όπως έδειξε και πέρυσι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλός (2.10μ.), είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως σμολ φόργουορντ, διαθέτοντας άλλωστε, εξαιρετικό μακρινό σουτ.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και έχει τρεις πάουερ φόργουορντ στο ρόστερ του (Σάκοτα, Ουίλιαμς, Μιλόσεβτς), που όμως είναι σαφές ότι όλοι μπορούν να παίξουν και σε άλλη θέση. Σίγουρα πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, το πώς ο Σλοβένος κόουτς, θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X