Οι «μάγοι» και τα… μηχανάκια

Οι «μάγοι» και τα… μηχανάκια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ούγκο Αλμέιδα και ο Πατίτο Ροντρίγκες δεν χρειάστηκαν παρά μονάχα 57 λεπτά, για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και το πόσο καθοριστικοί παίκτες θα είναι, για τη φετινή ΑΕΚ. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με ποιότητα που ξεχωρίζει και που φέτος θα κάνουν το ΟΑΚΑ να… σηκωθεί στο πόδι.

Ο μεν Αλμέιδα είναι ένας επιθετικός που ξέρει την τέχνη του γκολ όσο λίγοι, ενώ η σωματική του διάπλαση τον καθιστά… εφιάλτη, για κάθε αμυντικό. Από την άλλη, ο Πατίτο είναι ένας φαντεζί παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής που έχει το απρόβλεπτο στοιχείο στο παιχνίδι και που μπορεί να χαρίσει «μαγικές» στιγμές στον κόσμο. Ωστόσο οι δυο τους, δεν ήταν τα μοναδικά σημεία αναφοράς του αγώνα των Τρικάλων.

Εξαιρετικά στοιχεία έδειξε και ο Ντίας, που ανέβαινε αρκετά ψηλά και από τα πόδια του, προήλθε και το γκολ του Αλμέιδα. Με τον Ουρουγουανό να δείχνει πως έχει ανεβάσει στροφές και μαζί με τον Ντίντακ, μπορεί να θωρακίσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Στην άμυνα, αλλά στο κέντρο, φαίνεται πως θα δούμε και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Μανωλά. Ο αριστεροπόδαρος άσος τοποθετήθηκε χθες στο πλευρό του Τζανετόπουλου και άφησε επίσης πολύ καλές εντυπώσεις. Δείχνοντας πως δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου και αναμένεται να τον δούμε περισσότερο.

Κοντολογίς, τα τέσσερα «φρέσκα» μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας παρουσιάστηκαν… πανέτοιμα για την έναρξη της σεζόν, εκεί όπου ο καθένας τους προορίζεται για άλλον ρόλο. Και με τους τέσσερις όμως να δείχνουν πως μπορούν να δώσουν στην ΑΕΚ, αυτά που περιμένει από εκείνους και που την έκαναν να

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X