Από την Αργυρούπολη ξεκινάει το ζίου ζίτσου

Από την Αργυρούπολη ξεκινάει το ζίου ζίτσου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε με το νεοσύστατο τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το μπραζίλιαν ζίου ζίτσου να ξεκινά επίσημα την λειτουργία του.

Με προπονητή τον καταξιωμένο Ηρακλή Γρηγοριάδη η «Ένωση» επιδιώκει να ξεχωρίσει και να γράψει την δική της ιστορία και σε αυτό το άθλημα. Το τμήμα θα στεγαστεί στην Αργυρούπολη στις εγκαταστάσεις των «Τιτάνων» με τις προπονήσεις να ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Οι εγγραφές όμως ξεκινούν από τώρα με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή, Ηρακλή Γρηγοριάδη στο τηλέφωνο (6977091866) ή στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στο τηλέφωνο 210-2584582. Οι προπονήσεις της ΑΕΚ θα γίνονται Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή 21:00-22:30. Γνωρίστε το μοναδικό άθλημα του μπραζίλιαν ζίου ζίτσου και μπείτε σε έναν ξεχωριστό κόσμο υπό τις οδηγίες του κορυφαίου Ηρακλή Γρηγοριάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X