Βρήκε τον... ζογκλέρ της

Βρήκε τον... ζογκλέρ της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατίτο Ροντρίγκες έδειξε με το “καλημέρα” ένα μέρος των δυνατοτήτων του, όντας από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του και βρίσκοντας μάλιστα και δίχτυα. Ο Αργεντινός άσος, παρότι χθες αγωνίστηκε στον άξονα και όχι στα άκρα, φάνηκε πως είναι παίκτης ποιότητας, που με μια του κίνηση, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο. Ντρίμπλα, κάθετο παιχνίδι, κίνηση μετά την πάσα στον χώρο, ήταν κάποια από τα στοιχεία που μας παρουσίασε χθες ο Ροντρίγκες, με τον Κετσπάγια να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, από τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο Ροντρίγκες έχει στοιχεία που απουσιάζουν από το παιχνίδι της ΑΕΚ, καθώς είναι απρόβλεπτος και ιδιαίτερα ικανός, στο ένας με έναν. Με την Ένωση να βρίσκει στο πρόσωπό του όπως φαίνεται, τον… ζογκλέρ που της έλειπε και που θα προσδώσει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, στο παιχνίδι της. Ο Ροντρίγκες έχει δουλεψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και σκοπεύει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, ώστε στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό να είναι απόλυτα έτοιμος και να αποτελέσει ένα από τα “όπλα” της ΑΕΚ, για να έρθει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δίνοντας τις… νότες μαγείας που χρειάζεται η Ένωση, για να “ξεκλειδώσει” τις κλειστές άμυνες που θα βρει μπροστά της φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X