Προχωράει ο δανεισμός του Βασιλαντωνόπουλου

Κερδίζει πόντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία στις προπονήσεις που έγιναν στο Κιέλτσε. Ωστόσο το γεγονός πως στο ρόστερ της Ένωσης υπάρχουν οι Γκάλο και Μπακάκης, δεν αφήνει περιθώρια στον 23χρονο άσο για να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Ως εκ τούτου, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο παίκτης, συμφώνησαν πως το καλύτερο θα είναι να παραχωρηθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια, να εξελιχθεί και το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ένωση.

Ήδη η ΑΕΚ αλλά και ο παίκτης βρίσκονται σε επαφές με ομάδες από την Σουπερ Λιγκ, αλλά και την Φούτμπολ Λιγκ, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βασιλαντωνόπουλο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα εντός της εβδομάδας, το όλο ζήτημα θα προχωρήσει. Με τον Βασιλαντωνόπουλο να αποχωρεί από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ανοικτές μένουν ακόμα οι υποθέσεις των Ντάρκο Ζόριτς και Μιγκέλ Κορδέρο, με τους οποίους επίσης αναζητείται μια λύση. Για τον Μυαροβούνιο η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραχωρηθεί δανεικός και φέτος, ενώ για τον Ισπανό να αποδεσμευθεί. Και με αυτές τις περιπτώσεις αναμένεται να υπάρξουν επαφές τις προσεχείς μέρες, ώστε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο ρόστερ της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X