Η ΑΕΚ τον τελευταίο λόγο

«Μετάνιωσα που έχασα τον τελικό, θέλω να βοηθήσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για παίκτες της ΑΕΚ, είναι έντονο. Η Μπέτις έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον Αντρέ Σιμόες, η Τραμπζονσπόρ «γλυκοκοιτάζει» τον Μάνταλο και η Αλ Βασλ του Μάρτιν Αρουαμπαρένα «καίγεται» για τον Έλντερ Μπαρμπόσα. Ωστόσο, η Ένωση πλέον κινείται εντελώς διαφορετικά στο συγκεκριμένο κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας εκείνη τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Άλλωστε η ΑΕΚ δεν έχει κάποια ιδιαίτερη… κάψα να πουλήσει όσο κι όσο περιουσιακά της στοιχεία, κοστολογώντας αρκετά ακριβά, παίκτες του βασικού της κορμού. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη «πόρτα» που έριξε για τον Μπαρμπόσα στην ομάδα του Αρουαμπαρένα και από την γενικότερη στάση της, πάνω σε αυτό το ζήτημα. Με το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή να μην φαντάζει τη δεδομένη στιγμή πιθανό και αυτό το δεδομένο να ανατρέπεται, μονάχα στην περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της Ένωσης, κάποια εξαιρετική πρόταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X