Κολοβέτσιος: Ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά

Κολοβέτσιος: Ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη φάση του γκολ του Μπέριτς στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, λέγοντας πως η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ από το… πουθενά, παλεύοντας ωστόσο μέχρι τέλους για την ανατροπή.

«Προσπαθήσαμε, θεωρώ πως μπορούσαμε να περάσουμε. Φάνηκε αυτό και από την αντίδραση που είχαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά και από εκείνη που είχαν οι αντίπαλοί μας. Πιέσαμε πολύ, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και δυστυχώς δεν τον κάναμε να χαρεί. Τώρα πάμε δυνατά στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Κολοβέτσιος.

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν σκόραρε, είπε: «Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα, αλλά και άλλες καλές στιγμές. Αν έμπαινε εκεί το γκολ θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γενικά κρατήσαμε μπάλα, ψάξαμε διαδρόμους, αλλά είχαμε απέναντί μας μια καλή και έμπειρη ομάδα. Δείξαμε όμως πως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια».

Για τις νέες μεταγραφές της ομάδας, είπε: «Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν. Η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο από πέρυσι και φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X