Ανέστης: Μεγαλύτερη επιβράβευση το χειροκρότημα του κόσμου

Ανέστης: Μεγαλύτερη επιβράβευση το χειροκρότημα του κόσμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στην κάμερα της Nova με τη λήξη του ματς, ο Γιάννης Ανέστης τόνισε πως η ΑΕΚ πάλεψε πολύ για την πρόκριση, ενδεχομένως να την άξιζε κιόλας, ωστόσο δεν τα κατάφερε, πληρώνοντας επί της ουσίας 1-2 άτυχες στιγμές. Με τον Ανέστη να υπογραμμίζει πάντως πως το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες

«Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για μας. Τα δώσαμε όλα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην πρώτη φάση της Σεντ Ετιέν και αυτό άλλαξε τις ισορροπίες. Μετά θέλαμε δύο για να περάσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά το παλέψαμε. Το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι”, είπε αρχικά ο Ανέστης.

Για την ευκαιρία του Μπαρμπόσα: «Δεν ήταν φάση κλειδί. Αν κάναμε το 1-1 εκεί θα άλλαζε το ματς, αλλά είχαμε και άλλες ευκαιρίες».

Για το άγχος που είχαν: «Παίζαμε πιο ελεύθερα γιατί η Σεντ Ετιέν ήταν το φαβορί, αλλά θέλαμε να περάσουμε. Αυτό μας αφήνει μια πικρία. Τώρα κοιτάμε μπροστά για τους άλλους στόχους που έχουμε θέσει».

Για το δικό του ξεκίνημα: «Νιώθω πιο δυνατός, δουλεύω σκληρά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X