"Εμείς το παιχνίδι μας" (VIDEO)

"Εμείς το παιχνίδι μας" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο το βράδυο στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Πέτρος Μάνταλος θα μπει με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ. Όπερ σημαίνει, πως είναι αυτός που πρώτος απ’ όλους, θα δώσει το σύνθημα της πρόκρισης. Και είναι αυτός που ήδη από σήμερα, έδωσε το στίγμα και της φιλοσοφίας της ΑΕΚ για το ματς, αλλά και της προσέγγισης που πρέπει να έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

«Νομίζω πως ο κόσμος όσα χρόνια είμαι εδώ, δεν έχει φέρει ποτέ την ομάδα σε άγχος. Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει αύριο. Και θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

–          Περιμένετε διαφορετική την Σεντ Ετιέν;

«Περιμένω ένα παιχνίδι περίπου όπως στην Γαλλία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο αντίπαλος. Όλα τα παιδιά που θα παίξουν, θα δώσουν κάτι παραπάνω από όσα έδωσαν στο πρώτο ματς και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

–          Τι συζητάτε μεταξύ σας στα αποδυτήρια;

«Κάθε συζήτηση είναι το αυριανό ματς. Στο μυαλό όλων, είναι η επόμενη φάση».

–          Τι διαφορές περιμένετε σε σχέση με το πρώτο ματς;

«Σίγουρα στο αυριανό ματς, θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την αντίπαλη ομάδα. Δεν νομίζω πως ο αντίπαλος θα ρισκάρει. Εμείς θα πάμε με την λογική, να μην παρασυρθούμε από τον κόσμο. Και ούτε από το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας. Θα πάμε βάσει σχεδίου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X