Παίρνει θέση και ο Πατίτο

Έδειξε "ντρίμπλα" και... μπούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ούγκο Αλμέιδα πλέον η εικόνα είναι σχεδόν ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται ο Πορτογάλος φορ να χάσει την ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν. Θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ, «οπλισμένος» για να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Όμως όλα δείχνουν πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινος εξτρέμ έχει μπει τελευταίος απ’ όλους, χρονικά, στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Και ως εκ τούτου έχει το περισσότερο χαμένος έδαφος για να καλύψει, στο τομέα της ετοιμότητας.

Όμως και ο Ροντρίγκες, όπως έκανε και ο Αλμέιδα, δούλεψε πολύ σκληρά όλες τις προηγούμενες μέρες. Ακόμα και το διήμερο που απουσίαζε η αποστολή της ΑΕΚ στην Γαλλία για τα ματς με την Σεντ Ετιέν. Ενώ πρόσθεσε και έξτρα δουλειά, όπως και ο Αλμέιδα, μετά το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Προφανώς ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του. Και σίγουρα δεν είναι ακόμα σε θέση να διεκδικήσει θέση στην βασική ενδεκάδα.

Εκείνο που ο «Πατίτο» διεκδικεί και μάλιστα με πολλές πιθανότητες, είναι την παρουσία του στην αποστολή της ΑΕΚ για την ρεβάνς της Πέμπτης με την Σεντ Ετιέν. Με την προοπτική να βρίσκεται στον πάγκο και να βοηθήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του παιχνιδιού, αν μάλιστα είναι τέτοια η εξέλιξη του ματς, που η ΑΕΚ θα χρειάζεται γκολ. Βεβαίως την οριστική απόφαση και για τον Ροντρίγκες, θα την πάρει ο Κετσπάγια, ενδεχομένως περιμένοντας ακόμα και την τελευταία προπόνηση. Πάντως η εικόνα που δείχνει ο Αργεντινός εξτρέμ στον τεχνικό της ΑΕΚ μέχρι στιγμής, είναι πως θα μπορεί να τον υπολογίζει έστω για την αποστολή της ρεβάνς με τους Γάλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X