Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Διαφορετικό να παίζεις στην ΑΕΚ"

Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Διαφορετικό να παίζεις στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Διονύσης Γεωργιάδης συμφώνησε και τυπικά πριν λίγες ημέρες για να παραμείνει στην ομάδα χάντμπολ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» αποτελώντας αυτόματα τον νέο ηγέτη της ΑΕΚ. Ο Κερκυραίος άσος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την απόφαση του να παραμείνει στην ομάδα, για το καινούργιο ξεκίνημα αλλά και τα νέα πρόσωπα που ήρθαν.

Αρχικά ο ίδιος ανέφερε: «Τελειώνοντας η περσινή σεζόν δεν ήξερα κατά πόσο θα έμενα στην ομάδα. Σίγουρα θα ήθελα να μείνω αλλά δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με την διοίκηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, υπήρχε θέληση και από τις δύο πλευρές για να ξανασυνεργαστούμε και έτσι και έγινε. Σίγουρα το να είσαι ο πιο παλιός στην ομάδα έχει ευθύνες. Πρέπει να δείξεις στους καινούργιους τι σημαίνει να παίζεις σε ένα τέτοιο σωματείο. Και τα νέα παιδιά γνωρίζουν πράγματα για την ΑΕΚ αλλά το να παίζεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα και το καινούργιο ξεκίνημα στο τμήμα ο Γεωργιάδης σχολίασε: «Μετά την αποχώρηση των κ. Αρβανίτη και Αλεπουδέα και του Μπακαούκα σίγουρα η ομάδα θα αλλάξει. Και είναι φυσιολογικό η μετάβαση αυτή να θέλει χρόνο για να δουλέψει. Τους στόχους τους βάζεις κάθε μέρα, προπόνηση με προπόνηση. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε παιχνίδι πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη και μόνο.

Κλείνοντας στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που τόσο έχει στηρίξει το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι περίεργο και ασυνήθιστο να μη βλέπουν κάποια πρόσωπα αλλά η ΑΕΚ είναι μια. Και τους θέλουμε δίπλα μας στο καινούργιο μας ξεκίνημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X