Πριν την προετοιμασία Χόγκας και Άντρεγιτς

Έρχεται και ο Άντρεγιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα βρίσκονται τελικά στην Αθήνα οι δύο ξένοι που έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Μάλικ Χόγκας και τον Ντούσαν Άντρεγιτς οι οποίοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του «Δικεφάλου». Οι παίκτες θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 15 ή 16 Αυγούστου στην Ελλάδα για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Στόχος είναι να δώσουν κανονικά το παρών και οι δύο στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Να θυμίσουμε πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο. Το πιθανότερο είναι η ομάδα να μπει με το …καλημέρα σε «κλειστό» με τον προπονητή, Κώστα Τούτση να αρχίζει το «χτίσιμο» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X