Τώρα είναι τα δύσκολα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στάση του Τιμούρ Κετσπάγια λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο “Ζοφρουά Γκισάρ” αποτελεί την την πιο σοβαρή προσέγγιση του αγώνα της 4ης Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της ΑΕΚ, αφού πρώτα με το κοουτσάρισμά του είχε καταφέρει να φέρει στα μέτρα της Ένωσης το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, συνέχισε να προσεγγίζει με σοβαρότητα και ψυχραιμία τη ρεβάνς. “Πολύ πονηρό σκορ το 0-0. Τίποτα δεν έχει κριθεί”, τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Δικεφάλου. Η αλήθεια είναι ότι δεν ανακάλυψε την …Αμερική, αλλά με τη συγκριμένη φράση του θέλησε να περάσει και το ανάλογο κλίμα τόσο στους παίκτες όσο και στους φιλάθλους. Ότι όχι μόνο τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά τώρα είναι που αρχίζουν τα …περίπλοκα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα είναι το δύσκολο κομμάτι της διπλής μάχης με τους Γάλλους. Τώρα δεν αρκεί στην ΑΕΚ ένα καλό στήσιμο αμυντικά, αλλά αντίθετα πρέπει να δημιουργήσει, να βγει μπροστά και να σκοράρει. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό. Να σκοράρει. Αν δεν βάλει την μπάλα στο πλεκτό, πρόκριση δεν παίρνει. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο, εκτός κι αν οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι και ο Ανέστης κάνει το …θαύμα του. Τώρα που είπα Ανέστης, αν η ΑΕΚ προκριθεί, ο Έλληνας γκολκίπερ θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης μ’ αυτή την εξαιρετική απόκρουση που έκανε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο ματς της Γαλλίας.

Το πιο σημαντικό ενόψει της ρεβάνς είναι ότι ο Κετσπάγια πείθει πως ξέρει τι θέλει να κάνει και πως θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται η Ένωση για να προκριθεί. Ξέρει πως να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν προπονητή. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Κανένας δεν το ξέρει άλλωστε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας ρεβάνς έχει περισσότερες δυσκολίες απ’ αυτόν της Γαλλίας. Πιστεύω όμως ότι αν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που είχαν στο Ζοφρουά Γκισάρ, τότε ο στόχος της πρόκρισης μπορεί να επιτευχθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X