«Ξύπνησε» το…θηρίο

Ο «Ψυχίατρος» επέστρεψε στο ΟΑΚΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι το έλεγαν ανοιχτά. «Φοβόμαστε και υπολογίζουμε πολύ την καυτή έδρα που δημιουργούν οι Ελληνες οπαδοί». Οσα συμβαίνουν από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ματς στο Σεντ Ετιέν που σήμανε την ολική επαναφορά της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια, πως την προσεχή Πέμπτη το ΟΑΚΑ θα έχει λίγη από τη λάμψη και την αίσθηση της έδρας που έδινε η Νέα Φιλαδέλφεια.

Το θηρίο που λέγεται κόσμος της ΑΕΚ «ξύπνησε» μέσα στο καλοκαίρι και φαίνεται πως θα δώσει μαζικά το παρών στο πλευρό της ομάδας. Τα δείγματα που υπάρχουν ήδη στην ΠΑΕ είναι αρκούντως εντυπωσιακά. Από το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο δεν έχει σταματήσει να χτυπά από Ενωσίτες που ζητούν πληροφορίες για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τη γαλλική ομάδα.

Όπως ενημερωθήκατε, υπάρχει σημαντική άνοδος και στην ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων. Γι’ αυτό άλλωστε στην ΠΑΕ υπήρξε σκέψη για να ξεκινήσει η διάθεση τους από τα ταμεία από την Κυριακή, αλλά εν τέλει κρίθηκε πως προλαβαίνει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος στις τρεις εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν ως τον επαναληπτικό. Και από τη Δευτέρα, αναμένονται ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X