Φάκελος "Αραβίδης"

"Έχουμε ασφάλεια για την πρόκριση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται στην ατζέντα της Μπορντό, με την γαλλική ομάδα να έχει κάνει και μια κρούση προς την πλευρά της ΑΕΚ, μέσω τρίτου, για τον διεθνή φορ. Μια κρούση που έγινε σε διερευνητικό και όχι σε επίσημο επίπεδο, χωρίς βεβαίως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό, στην πορεία.

Προς το παρόν πάντως τα δεδομένα για την ΑΕΚ και τον παίκτη είναι ξεκάθαρα, με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν τη διάθεση να μπουν στη διαδικασία μιας φιλολογικής κουβέντας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε λίγες μέρες η ΑΕΚ δίνει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς στη Γαλλία και τώρα, δεν κρίνεται σκόπιμο να υπάρξει η οποιαδήποτε συζήτηση για παραχώρηση του Αραβίδη. Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ένωση και στις διπλές αναμετρήσεις που έρχονται, ο Τιμούρ Κετσπάγια υπολογίζει πολύ στον «Άραβα» για να έρθει η πρόκριση και έτσι το θέμα της Μπορντό, μπαίνει στο «ψυγείο».

Άλλωστε με την πλευρά του παίκτη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κουβέντα, κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Το τι θα συμβεί βεβαίως στην πορεία και στο ενδεχόμενο η Μπορντό ή κάποια άλλη ομάδα να κάνει κίνηση για τον Αραβίδη, δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει. Προς το παρόν πάντως θέμα αποχώρησης του διεθνή άσου δεν δείχνει να υφίσταται, με την ΑΕΚ αλλά και τον «Άραβα», να έχουν στο μυαλό τους μονάχα τα δύο ματς-«φωτιά» που ακολουθούν και στα οποία θα κριθεί η πορεία της Ένωσης στο Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X