«Να βάλω πολλά γκολ, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να πάρουμε τον τίτλο!» (VIDEO)

«Να βάλω πολλά γκολ, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να πάρουμε τον τίτλο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φτιαγμένος» για πολλά γκολ, για νίκες με τον Ολυμπιακό και για τίτλους εμφανίστηκε ο Ούγκο Αλμέιδα στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που απέκτησε η ΑΕΚ σήμερα με διετές συμβόλαιο είπε στις πρώτες του δηλώσεις: «Στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, να σκοράρω να βοηθήσω την ομάδα με την δουλειά μου. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να είμαστε πρωταθλητές εμείς, η ομάδα της ΑΕΚ. Έχω πάρα πολύ όρεξη, θέλω να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται για προπόνηση, για να αρχίσω να δουλεύω και να βρεθώ στην φυσική κατάσταση που χρειάζεται και να βοηθήσω την ομάδα”.

Για το αν θα είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είπε: “Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τα ματς με την Σεντ Ετιέν , για το πρώτο παιχνίδι ίσως να είναι δύσκολο αλλά για το δεύτερο θα είμαι εντάξει”.

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΚ, τόνισε: “Όχι δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την οποία δεν χρειάζεται να μαζέψω πληροφορίες την γνωρίζω. Φυσικά και το σκέφτομαι αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να με βοηθήσει και εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω την ΑΕΚ. Πρώτα από όλα δεν είναι καθόλου δύσκολο να δεχτείς μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και για αυτό βρίσκομαι εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X