Με ντεμαράζ θα σωθεί η παρτίδα;

Με ντεμαράζ θα σωθεί η παρτίδα;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ καθυστέρησε φέτος να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά πλέον δεν έχει ουσία να το συζητάμε και να αναλωνόμαστε περαιτέρω. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να προχωρήσουν οι μεταγραφές όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε στο χρονικό διάστημα που απομένει ως τις 28 Ιουλίου, να προσπαθήσει ο Κετσπάγια να ενσωματώσει τους “νέους” με την υπόλοιπη ομάδα. Εύκολο δεν είναι, αλλά, αν μη τι άλλο είναι διαφορετικό να ξέρει ο Γεωργιανός τεχνικός ότι έχει στη διάθεσή του τρεις επιπλέον επιλογές στις θέσεις που ήθελε ενίσχυση.

Να μου πείτε “τι θα προλάβει να κάνει μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών”; Εξαρτάται… Καταρχάς ναι μεν πλησιάζει το πρώτο ματς με τη Σεντ Ετιέν, όμως ενδεχομένως η πρόκριση να μην κριθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στη ρεβανς της Αθήνας. Άρα θα υπάρξει μια επιπλέον εβδομάδα δουλειάς. Γενικά πάντως όταν μιλάμε για παίκτες επιπέδου, όπως ο Ούγκο Αλμέιδα, εκτιμώ ότι το πιο βασικό στοιχείο είναι η φυσική τους κατάσταση και λιγότερο το πως θα ενσωματωθούν μέσα στο σύνολο. Με την εμπειρία άλλωστε που διαθέτει ο Πορτογάλος, είναι δεδομένο ότι ξέρει καλά τον τρόπο για να κάνει τη διαφορά.

Προβληματίζονται πολλοί από την ηλικία του και από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η πορεία του και οι επιδόσεις του στο σκοκάρισμα δεν έχουν ανοδικές τάσεις, όπως συνέβαινε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Ισχύει αυτό και δεν είναι παράλογο να προβληματίζει τον κόσμο. Μην ξεχνάτε όμως κάτι βασικό. Η μεταγραφή του Αλμέιδα δε γίνεται μόνο για τους δυο αγώνες με τη Σεντ Ετιέν, ή για τα όποια διεθνή ματς παίξει φέτος η ΑΕΚ. Γίνεται και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας παίκτης λοιπόν με τις παραστάσεις του Αλμέιδα μπορεί να ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά στις εγχώριες διοργανώσεις. Σίγουρα είναι ρίσκο, αλλά επειδή καμία μεταγραφή δεν σου εγγυάται ότι θα “πιάσει” και θα ξεχωρίσει, στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, είναι προτιμότερο να έχει στο έμψυχο δυναμικό έναν έμπειρο στράικερ, παρά έναν ανερχόμενο..

Κι επειδή ο Αλμέιδα δεν θα αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή της Ένωσης αυτή την εβδομάδα, έχω την εντύπωση ότι με τους “Πατίτο” και Μπελκαρουί ο Κετσπάγια πλέον θα μπορεί να κάνει διαφορετικά σχέδια για την ενδεκάδα. Το ερώτημα είναι αν προλαβαίνει να τους ενσωματώσει στην ομάδα πριν τα ματς με τους Γάλλους. Αυτό ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά, αλλά ενδεχομένως αυτό το μεταγραφικό ντεμαράζ να αλλάξει γενικά την εικόνα που είδαμε στα φιλικά της προετοιμασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X