«Οδηγός» η περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία

«Οδηγός» η περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ώρες άπαντες στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς… Eurocup. Πράγμα απολύτως λογικό, καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της νέας διοργάνωσης, που θα βρει την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς αντιμέτωπη με τις Νίζνι Νόβγκοροντ, Γκραν Κανάρια, Τσεντεβίτα, Ζιελόνα Γκόρα και Ρέτζιο Εμίλια. Ομάδες υπολογίσιμες και δύσκολες, που, όμως, δεν προκαλούν… τρόμο. Και η ΑΕΚ έχει κι άλλον έναν λόγο για να αισιοδοξεί.

Ποιος είναι αυτός; Πως «κουβαλά» έναν χρόνο εμπειρίας στην πλάτη της, που την έκανε ακόμα πιο… σοφή στο αγωνιστικό κομμάτι. Την περσινή σεζόν, παρά τις 5 νίκες σε 10 αγώνες στον όμιλο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προκριθεί, καθώς έμεινε εκτός, λόγω ισοβαθμιών. Ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης έχει πεισμώσει άπαντες, δίνοντάς τους ένα έξτρα κίνητρο για να φτάσουν στην -ευρωπαϊκή- διάκριση.

Η μεγάλη επιστροφή της Βασίλισσας, την περσινή σεζόν και ο -άδοξος- τρόπος με τον οποίο έμεινε εκτός συνέχειας αποτελεί τον «οδηγό» των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι τη νέα σεζόν θέλουν να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί, έτοιμοι και… πεινασμένοι για διάκριση!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X