Η ΑΕΚ κράτησε Νικολαΐδη

«Ηγέτης» για τα επόμενα χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Παναγιώτη Νικολαΐδη στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του διοικητικού υπεύθυνου Σταμάτη Παπασταμάτη με τη γενική γραμματέα Σοφία Κάσκαρη και τον Παναγιώτη Νικολαΐδη. Το ραντεβού έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ παράλληλα τακτοποιήθηκαν και όλες οι εκκρεμότητες προς το πρόσωπο του παίκτη. Η ΑΕΚ κάλυψε όλες τις απαιτήσεις του Νικολαΐδη, ενώ τακτοποιήθηκαν και οι περυσινές οφειλές, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και ο παίκτης την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την «Ένωση».

Οι «κιτρινόμαυροι» με την στάση τους έδειξαν το πόσο ήθελαν να παραμείνει ο Νικολαΐδης στο ρόστερ της ομάδας, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί. Από την πλευρά του και ο Νικολαΐδης απέδειξε πως η ΑΕΚ αποτελεί τη μοναδική του προτεραιότητα, αφού έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα και από τη στιγμή που εκπληρώθηκαν οι απαιτήσεις του θα συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα» και την επόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X