Σκουτέρης: «Οι μισοί δικαστές δουλεύουν, οι άλλοι κοροϊδεύουν»

ΑΕΚ: «Κακόγουστο ανέκδοτο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβες» από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη ο οποίος επιτέθηκε κατά των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας, κάνοντας λόγο για δικαστές δύο ταχυτήτων.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ε.Ε. ο δικηγόρος της Λάρισας, Κωνσταντίνος Συνοδινός ζήτησε αναβολή που τελικά δεν του δόθηκε. Απευθυνόμενος ο Σκουτέρης στο νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΛ, είπε σύμφωνα με τη «Live Sport»:«Από τους 100 κανόνες που έπρεπε να έχει η ΕΠΟ έχει πέντε και τους έχουμε τσακίσει. Τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει μία τυπικότητα. Ήδη μας προβλημάτισαν κάποιες περιπτώσεις. Δεν χορηγούμε άλλες αναβολές. Όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα κληθούμε να δικάζουμε υποθέσεις που δεν έχει δικαστεί ακόμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά παράβαση των δικών της υποχρεώσεων και των συναδέλφων μας εκεί», και πρόσθεσε ο Σκουτέρης: «Οι πρωτοβάθμιες πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ συγκροτούνται από συναδέλφους μας. Η Πειθραρχική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, έχει μεγάλη παραγωγή έργου και η άλλη, η Επιτροπή Δεοντολογίας κάνει μία πολυτελή διαχείριση και διαδικασία. Έχει μηδαμινή παραγωγή έργου. Τα είπα κάποια στιγμή και στον κ.Κουτσοκούμνη, αλλά δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε. Δεν μπορεί να έχουμε δικαστές δύο ταχυτήτων. Έχω διαβάσει και τι είδους αποφάσεις εκκρεμούν, μονοσέλιδες. Δέχτηκα επιπλήξεις και θα ις μεταφέρω στη δική μου υπηρεσία. Δεν γίνεται οι μισοί να δουλεύουν και οι άλλοι να κοροϊδεύουν». 

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X