Κλήρωση που την κάνει να αισιοδοξεί

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η κληρωτίδα δεν… αγνόησε την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Eurocup, αλλά την έστειλε σε έναν όμιλο που -τηρουμένων των αναλογιών- της δίνει το δικαίωμα να νιώθει αισιόδοξη πως μπορεί όχι μόνο να προκριθεί, αλλά και να έχει ένα πολύ καλό πλασάρισμα εντός αυτού.

Στον πρώτο όμιλο, λοιπόν, η Βασίλισσα θα αντιμετωπίσει τη Νίζνι Νόβγκοροντ, την Γκραν Κανάρια, τη Ζιελόνα Γκόρα, την Τσεντεβίτα και την Ρέτζιο Εμίλια, με την πρεμιέρα να ορίζεται για τις 12 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ρωσική ομάδα, η οποία αναμένεται να έχει πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ασφαλώς, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στον όμιλο, καθώς η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις πρωταγωνίστριες της διοργάνωσης (Γκραν Κανάρια), μια ομάδα που στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (Ρέτζιο Εμίλια), αλλά και ομάδες με προϋπηρεσία Ευρωλίγκα (Νίζνι Νόβγκοροντ, Ζιελόνα Γκόρα, Τσεντεβιτα), πράγμα που σημαίνει πως το έργο των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς είναι δύσκολο. Όχι, όμως και ακατόρθωτο.

Παρά το γεγονός πως ο όμιλος έχει δυσκολίες, η ΑΕΚ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις πέντε αντιπάλους της. Ομάδα-φόβητρο, όπως η Γαλατασαράι στο περσινό Eurocup, δεν υπάρχει και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Άλλωστε, η Βασίλισσα απέδειξε, ακόμα και στην επιστροφή της στην Ευρώπη, πως όταν βρίσκεται στην μέρα της κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Πόσο μάλλον τώρα, που το ρόστερ το οποίο δημιουργείται είναι ένα… κλικ ανώτερο!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X