Γίνεται «ανθρακωρύχος» ο Κετσπάγια (VIDEO)

Γίνεται «ανθρακωρύχος» ο Κετσπάγια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς πορείας με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο λόγος για τον νυν προπονητή της Ένωσης Τιμούρ Κετσπάγια που μία ημέρα σαν σήμερα το 1997 ανακοινωνόταν από τη Νιουκάστλ. Ο 29χρονος τότε Κετσπάγια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των απαιτητικών οπαδών του συλλόγου, τόσο για τα κρίσιμα τέρματα που σημείωσε όσο και για το πάθος που έβγαζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αξέχαστος θα μείνει μάλιστα ο πανηγυρισμός του σε γκολ που σημείωσε το 1998 κόντρα στη Μπόλτον, όπως βλέπουμε στο video.

ketspagia newkastle

Ο Κετσπάγια έμεινε στους «ανθρακωρύχους» για τρία χρόνια έχοντας 78 συμμετοχές και 8 γκολ. Το 2000 αποχώρησε για την Γουλβς, ακολούθησε η σκωτσέζικη Νταντί πριν επιστρέψει στην Κύπρο και την Ανόρθωση το 2002 για να κλείσει το 2006 την ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X