Αντιπολίτευση: Είμαστε υπέρ της ψήφισης του κώδικα δεοντολογίας

Αντιπολίτευση: Είμαστε υπέρ της ψήφισης του κώδικα δεοντολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέρ των αλλαγών στον Κώδικα Δεοντολογίας είναι, όπως αναμενόταν, η επονομαζόμενη Αντιπολίτευση στην ΕΠΟ.

Το σχόλιο κύκλων προσκείμενων στην Αντιπολίτευση για τις εξελίξεις σχετικά με τον Κώδικα Δεοντολογίας είναι το εξής εξής: «Βλέπουμε θετικά την ψήφιση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ του κώδικα δεοντολογίας που έστειλε η FIFA για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή είμαστε σταθερά και αταλάντευτα υπέρ της νομιμότητας και φυσικά της δυνατότητας των δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου να διερευνούν υποθέσεις όπως αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης». Δεύτερον επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποφύγει την περιπέτεια του διορισμού διοικούσας επιτροπής. Άλλωστε τον Οκτώβριο, οπότε θα γίνουν οι εκλογές, η κατάσταση στην ΕΠΟ θα αλλάξει».

Η παραπάνω τοποθέτηση έχει αξία και επειδή ήδη έχει αρχίσει να συζητείται κατά πόσο στη συνεδρίαση της Ε.Ε. που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, οι αλλαγές που ζητεί η FIFA θα περάσουν ή θα απορριφθούν, κάτι που θα έχει ως συνέπεια το ποδόσφαιρο να εισέλθει σε περιπέτειες με ευ΄θυνη συγκεκριμένων προσώπων της ομοσπονδίας.

πηγή soccerplus

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X