Αυτός που τα 'χει όλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι έρωτας κι αυτός! Από τους λίγους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ την τελευταία δεκαετία και κατάφερε να δεθεί τόσο πολύ με τον κόσμο της ομάδας. Τι κι αν κάποιοι υποστήριζαν ότι “επιλέγει παιχνίδια” ή ότι “δε βάζει τα πόδια του στη …φωτιά”. Για την αγωνιστική του ποιότητα δεν μπόρεσε κανένας να πει το παραμικρό. Ούτε φυσικά για τον ηγετικό του χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν καταλάβαινε από έδρες και από ντέρμπι. Αυτά ήθελε να ζει και μάλιστα να είναι ο πρωταγωνιστής, είτε φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ είτε οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Αυτή τη στιγμή ο Σκόκο πληρεί όλες τις (νέες) προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση για τον επιθετικό. Αφού όπως φαίνεται εγκαταλείφθηκε η ιδέα για “βαρύ” φορ περιοχής και αναζητείται πλέον ένας πιο κοντόσωμος και γρήγορος επιθετικός με χαρακτηριστικό του το …εύκολο γκολ για να πλαισιώσει τους Αραβίδη και Πέκχαρτ, τότε ο Αργεντινός μοιάζει ως ιδανική λύση, αφού τα προηγούμενα χρόνια απέδειξε πως διαθέτει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Μη μένετε μόνο σε όσα θυμάστε απ’ την παρουσία του στη χώρα μας. Δείτε τι έκανε μετά. Για παράδειγμα, όταν το 2013 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην πατρίδα του με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Νιούελς Ολντ Μπόις, ο Σκόκο έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης. Είχε μεν έναν πιο ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο, αλλά η θέση του ήταν εκεί. Κατάφερε μάλιστα να ξεχωρίσει όσο σε καμία άλλη θέση και να τερματίσει στην κορυφή της σχετικής λίστας σκοράροντας …κατά ριπάς.

Για την ΑΕΚ όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θεωρηθεί ως η ιδανική λύση. Μια ενδεχόμενη απόκτησή του θα “φτιάξει” ψυχολογικά τον κόσμο, αφού εδώ και χρόνια αποτελεί την “καψούρα” ενός μεγάλου ποσοστού των φίλων της ομάδας. Θα είναι όντως μια μεταγραφή αεροδρομίου και θα δώσει την απαραίτητη ώθηση σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικά, διαρκείας, μπουτίκ, μάρκετινγκ…

Το κυριότερο όμως είναι ότι η Ένωση θα προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας και φυσικά έναν ηγέτη εντός κι εκτός γηπέδου. Για τους λόγους αυτούς πιστεύω ότι, με τα τωρινά δεδομένα ο Σκόκο παραμένει ίσως η πιο θελκτική και ολοκληρωμένη επιλογή για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X