Θέλει και λίγο... τύχη η ευρωπαϊκή διάκριση

Ο έλεγχος της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

H AEK έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη η Ένωση δείχνει πως το μέλλον της ανήκει. Έχοντας κάνει πολλές κινήσεις ώστε να επαναφέρει την χαμένη αίγλη της, η Βασίλισσα ετοιμάζεται για τη δεύτερη διαδοχική σεζόν της στα ευρωπαϊκά παρκέ, έπειτα από την -μεγάλη- επιστροφή της.

Στην πρώτη σεζόν της μέτρησε 5 νίκες και 5 ήττες. Κι, όμως, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς οι συγκυρίες δεν της επέτρεψαν να προχωρήσει περαιτέρω στη διοργάνωση. Ο παράγων “τύχη”, που σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει τα δικά του παιχνίδια, σε αυτή την περίπτωση γύρισε την… πλάτη στην ΑΕΚ. Και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν εντός των τειχών.

Τα περσινά, όμως, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Πλέον, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς “φορτσάρει” για την κλήρωση του Eurocup, θέλοντας και την τύχη στο πλευρό της. Ο στόχος της ευρωπαϊκής διάκρισης έχει τεθεί από όλους, το βήμα παραπάνω, δηλαδή, στο Eurocup, όμως άπαντες γνωρίζουν πως εάν δεν υπάρξει και λίγη -παραπάνω σε σχέση με πέρυσι- τύχη, τότε δεν θα έρθει το επόμενο… βήμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X