Ψάχνοντας τον ...αντί-Μπακαούκα

Πάει για Κυριακή μεσημέρι στο Κορωπί το ματς με τον Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας ανακοίνωσε προ ημερών την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια η ΑΕΚ ψάχνει βασικό παίκτη στη θέση του.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπήρχε ένα δεδομένο για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία είχε εξασφαλισμένη την θέση του δεξιού εξτρέμ, έχοντας στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά μετά το 2005 η ΑΕΚ βρίσκεται «γυμνή» σε αυτή την θέση και το κενό είναι μεγάλο. Οι άνθρωποι του τμήματος έχουν πάρει την απόφαση να καλύψου την θέση αυτή με την απόκτηση ενός ξένου, ωστόσο η επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν απευθυνθεί σε μάνατζερ για να τους προτείνει κάποιες καλές και οικονομικές λύσεις με την ΑΕΚ να ψάχνει έναν παίκτη που να …πλησιάζει την εκτελεστική δεινότητα του Μπακαούκα και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα τη νέα σεζόν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας νεαρός δεξιός εξτρέμ που θα αποτελέσει και επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X