Νέα δεδομένα για τον μπακ, με πρόταση για Εμάνουελσον!

Εμάνουελσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Εμάνουελσον και τα δεδομένα για τον αριστερό μπακ… απειλούνται με ριζικές αλλαγές!

Ο 30χρονος Ούρμπι Εμάνουελσον είναι το νέο entry στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ. Το όνομα του πρώην άσου των Μίλαν και Άγιαξ έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και κατά τα φαινόμενα περνάει από το μικροσκόπιο των αρμόδιων για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πλήρη επίγνωση πως έχουν στα χέρια τους την προοπτική να προσεγγίσουν έναν ποδοσφαιριστή κλάσης, με παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, αλλά και αρκετά… γαλόνια από τις συμμετοχές του σε διεθνές επίπεδο, τόσο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, όσο και στις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Εμάνουελσον ξεκίνησε ως αριστερός χαφ και στην πορεία κατέκτησε και την θέση του αριστερού μπακ. Το βιογραφικό του προκαλεί ίλιγγο.

Μετρά σχεδόν 400 συμμετοχές σε αγώνες κορυφαίου επιπέδου, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Άγιαξ, Μίλαν, Φούλαμ, Ρόμα, Αταλάντα και Ελλάς Βερόνα. Συγκεκριμένα, ο Εμάνουελσον έχει αγωνιστεί 172 φορές στην Eredivisie με 17 γκολ, 97 φορές στη Serie Α με 3 γκολ, 32 φορές στο Champions League με 1 γκολ, 24 φορές στο Europa League με 1 γκολ, 13 φορές στην Premier League με 1 γκολ, ενώ μετρά και 22 συμμετοχές στα προκριματικά όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έχει αγωνιστεί 17 φορές με την εθνική Ολλανδίας, ενώ έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Ιταλίας, 1 πρωτάθλημα Ολλανδίας και 3 Κύπελλα Ολλανδίας.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωσή του και αυτό που «τραβάει» πίσω τους «κιτρινόμαυρους», είναι το γεγονός πως η καριέρα του έχει πάρει φθίνουσα πορεία, αφού δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2015 όταν και αποχώρησε από την Αταλάντα, έμεινε χωρίς ομάδας μέχρι τον Γενάρη του 2016, μέχρι να πάει στην Ελλάς Βερόνα, από την οποία έχει μείνει τώρα ελεύθερος. Αυτό το διάστημα προπονείται στην Ολλανδία με τον Άγιαξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X