Η θέση του αριστερού μπακ είναι στα… κόκκινα από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει μόλις μία επιλογή, μετά και την αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη.
Είναι σαφές πως είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ακραίου αμυντικού εφάμιλλου του Ντίντακ Βιλά.
Γι’ αυτό στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» υπάρχουν δύο νέες (αδημοσίευτες) περιπτώσεις αριστερών μπακ που απασχολούν την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Χουάν Ντίαζ και τον Πορτογάλο Τιάγκο Γκόμες.
Ο Χουάν Μανουέλ Ντίαζ Μαρτίνες είναι 28 ετών και μένει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ουρουγουανική Λίβερπουλ, για να μετακομίσει στην Αργεντινή και την Εστουδιάντες και έπειτα στη Ρίβερ Πλέιτ.
Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τον ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως υπάρχει σημείο επαφής για τις δύο πλευρές. Κατά τα φαινόμενα μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει μία πιο εξεζητημένη διαδικασία διαπραγματεύσεων, όπου θα πέσουν στο τραπέζι όλες οι λεπτομέρειες, όσο η ΑΕΚ βρίσκεται σε παράλληλη επαφή με τον Πορτογάλο Γκόμες.
Ο 29χρονος, γεννημένος στην Οέιρας, είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες των Ιβήρων και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπενφίκα. Εσχάτως ο Τιάγκο Γκόμες ανήκει στην Μπράγκα και δόθηκε δανεικός στη γαλλική Μετς.
Παρ’ όλα τα παραπάνω, η ΑΕΚ δεν φαίνεται να αφήνει στο περιθώριο την περίπτωση του Εμπένγκουε, ωστόσο είναι σαφές πως η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες, που οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κάμψουν.
Εκδικάστηκε η έφεση του Ντραγκόφσκι – Ζητάει τιμωρία μιας αγωνιστικής αντί για 3!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 11άδες του ντέρμπι
Τουρκία: 11 νεκροί σε ένα 24ωρο στην Κωνσταντινούπολη μετά την κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ
«Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση των 5 εκατ. ευρώ της Σάντος για Ελίασον»
Δίνει 50 εκατομμύρια για τον Αραούχο η Γιουβέντους