Αποφασισμένη μέχρι τέλους

Η ΑΕΚ αποφασίζει για Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ και τον σχεδιασμό/πλάνο της νέας σεζόν, «τρέχουν» κι άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα για το μέλλον της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό όλων, φυσικά, αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της Βασίλισσας τη νέα σεζόν. Βλέπετε, η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν, η διοργανώτρια αρχή της συμπεριέλαβε στις 24 ομάδες της νέας διοργάνωσης, όμως η FIBA κάνει τα… δικά της, απαιτώντας κυρώσεις, επειδή δεν έχει το πλάνο και το σχέδιο να υποστηρίξει σωστά τη διοργάνωσή της.

Η παγκόσμια ομοσπονδία, λοιπόν, με έγγραφό της ζήτησε τις προβλεπόμενες κυρώσεις από τις ομοσπονδίες κάθε χώρας. Όπου προβλεπόμενες κυρώσεις, βάλτε το εξής απλό: Να αποβάλουν από κάθε διοργάνωση τις ομάδες που επέλεξαν, με γνώμονα το συμφέρον τους να αγωνιστούν στο Eurocup, παρά το Basketball Champions League με αντιπάλους ομάδες από τη Λευκορωσία, το Βέλγιο και άλλες χώρες. Αυτή, λοιπόν ήταν η… αμαρτία της ΑΕΚ!

Το έγγραφο, πάντως, δεν αλλάζει σε καμία των περιπτώσεων τις προθέσεις των ανθρώπων της Βασίλισσας. Στην ΑΕΚ υπάρχει ηρεμία για την όλη κατάσταση, αλλά και αποφασιστικότητα να μην γίνει βήμα πίσω. Αυτό, άλλωστε, αποτέλεσε αρχή του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, ο οποίος έδειξε πυγμή στα κρίσιμα σημεία, κάτι το οποίο κάνει και τώρα, που η FIBA επαναφέρει το θέμα των κυρώσεων. Στην Ένωση, πάντως, δεν… μασάνε από απειλές και θα στηρίξουν τις επιλογές τους μέχρι τέλους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X