Βασικό στάδιο με... κενά

«Διαγράφει» το Αλεξάνδρειο, «φουλάρει» για ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Απομένει 1,5 μήνας, περίπου, μέχρι την επίσημη «πρώτη» της ΑΕΚ (16/08 στο ΟΑΚΑ), όμως ήδη έχει σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα για το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Γιούρι Ζντοβτς άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα της περασμένης σεζόν, έφερε νέα στοιχεία και νέα δεδομένα στο ρόστερ και έτσι από τα τέλη Ιουνίου η Ένωση απέχει μόλις δύο (ίσως και τρεις) κινήσεις από την ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Κράσνια Γκόρα (19/08 η έναρξη) θα έχει απουσίες, κάποιες εξ αυτών πολύ σημαντικές. Οι Μάικ Ντίξον και Νίκολα Ιβάνοβιτς θα απουσιάζουν, καθώς θα έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Eurobasket 2017 με Μαυροβούνιο και Γεωργία αντίστοιχα, ενώ απών θα είναι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο «Μίνια», άλλωστε, είναι βασικό… γρανάζι της εθνικής Βοσνίας.

Από εκεί και πέρα, «θέμα» αναμένεται να προκύψει και με τους νεαρούς της Βασίλισσας οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις μικρές Εθνικές, όπως για παράδειγμα Μωραίτης και Χατζηδάκης με την Εθνική Εφήβων και Παίδων, αντίστοιχα.

Αυτό που φαίνεται στον ορίζοντα είναι πως η ΑΕΚ θα έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας παίκτες που τους προορίζει για δανεικούς σε άλλες ομάδες, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Μιχάλης Καμπερίδης, αλλά και… βοηθητικούς, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς που ήταν «παρών» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Βασίλισσας, στο Καρπενήσι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X