Σταθερή στις εξαγγελίες της, δεν αλλάζει στάση

Η ανακούφιση του Αγγελόπουλου
Photo Credits: INTIME

Το έγγραφο που ήρθε στα γραφεία της ΕΟΚ και… κατ’ επέκταση στα γραφεία της ΑΕΚ, από την FIBA, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους ανθρώπους της Ένωσης. Άλλωστε, γνώριζαν πολύ καλά πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις ότι η παγκόσμια ομοσπονδία θα έκανε την κίνησή της, όπως και έγινε.

Στην Ένωση παρακολουθούν ενδελεχώς τις εξελίξεις και όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν μπορούν -και δεν θέλουν- να μένουν αμέτοχοι και αδιάφοροι στα γεγονότα, αλλά να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια επί διοικήσεως Αγγελόπουλου. Όσο ενεργή μένει στα γεγονότα η Ένωση, άλλο τόσο σταθερή μένει σε όσα έχει εξαγγείλει.

Η στάση των ανθρώπων της Βασίλισσας δεν άλλαξε παρά το έγγραφο της FIBA. Η επιλογή του Eurocup παραμένει η πρώτη και μοναδική για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του, με την Ένωση να υπερασπίζεται μέχρι τέλους την επιλογή της να αγωνιστεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να (απο)δείξει πως αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και η… ασφάλεια της νομικής βοήθειας από την Ευρωλίγκα. Ο Τζόρντι Μπερτομέου, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο… πόλεμος ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα επεσήμανε πως οι ομάδες που θα διαλέξουν το Eurocup θα έχουν πλήρη νομική κάλυψη από την διοργάνωση της Βαρκελώνης, η οποία έχει υπό την σκέπη της και την ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X