«Στο στόχαστρο του Προμηθέα ο Σαρικόπουλος»

Παίζει με Καβάλα ο Σαρικόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν, καθώς έχει ενημερωθεί από τον Γιούρι Ζντοβτς πως δεν υπολογίζεται και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Πάτρα, με τον Προμηθέα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα basketblo.gr «με τον Νίκο Βετούλα να είναι… ατύπως ο προπονητής και με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά να βολιδοσκοπούνται, ο Ζήσης Σαρικόπουλος βρίσκεται σε πολύ ψηλές θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο 26χρονος διεθνής σέντερ πέρασε όλη την προηγούμενη σεζόν στην ΑΕΚ, αν και αρκετές φορές ήταν κοντά στην αποδέσμευσή του για να πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Η συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους” είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί και στον Πορμηθέα του έχουν καταθέσει ήδη μια πολύ σοβαρή πρόταση συνεργασίας, αφού θεωρούν ότι με πιθανή απόκτησή του θα έχουν κάνει μια πολύ σημαντική κίνηση για να καλύψουν τη θέση του σέντερ και θα αναζητολύν πλέον μόνο συμπληρωματικούς παίκτες εκεί».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X