Στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς

Στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίζονται επικοινωνιακές ήττες επειδή κάποιοι παίκτες καταλήγουν στη…Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Σταντάρ Λιέγης, η ΑΕΚ δείχνει πως παίρνει όποιον θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει. Όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, τις αμέσως επόμενες ώρες η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη σούπερ μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα.

Η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον διεθνή άσο, που ήθελε να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και ήταν δεδομένο πως ήταν απλά θέμα χρόνου πότε θα ενεργοποιούνταν η συμφωνία και θα υπέγραφε ο Μπακασέτας. Παρά τους λεονταρισμούς που υπήρξαν αρχικά, πρυτάνευσε η λογική και πληροφορίες που προέρχονται από την “πλατεία”, ανέφεραν πως η σούπερ μεταγραφή του παικταρά κλείνει από ώρα σε ώρα για την Ενωση.

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε ο Μπακασέτας θα ταξιδέψει ακόμα και αύριο με την αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία και θα τεθεί στη διάθεση του Τιμούρ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Ο Μπακασέτας γίνεται το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, έπειτα από τους Τσιγκρίνσκι και Μπάρκα και έπεται συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X