Ολοταχώς για την ευρωπαϊκή διάκριση

Ολοταχώς για την ευρωπαϊκή διάκριση
Photo Credits: INTIME

Η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ ξεκαθάρισε για τα καλά, ενόψει της νέας σεζόν. Η διοργανώτρια αρχή του Eurocup ανακοίνωσε τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα διοργάνωση, με την Ένωση να είναι η μοναδική εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ στη διοργάνωση. Μόνο που κανείς στην ομάδα δεν ετοιμάζεται για το Eurocup, έχοντας ως στόχο μόνο την συμμετοχή.

Ο τρόπος με τον οποίο είπε «αντίο» στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, έχοντας 5 νίκες σε 10 αγώνες, την ίδια στιγμή που πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση ομάδες με 4 νίκες, δεν ξεχνιέται από κανέναν εντός των τειχών. Και όχι μόνο δεν ξεχνιέται, αλλά γεμίζει με ακόμα περισσότερο… κίνητρο άπαντες. Ειδικά, τους παίκτες που βίωσαν την περσινή εμπειρία της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ο πήχης -δικαιολογημένα- βρίσκεται ψηλά. Όλοι στην ΑΕΚ στοχεύουν στην ευρωπαϊκή διάκριση, ώστε να μπουν οι βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια. Η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αποτελεί… αυτοσκοπό για την Ένωση, η οποία θα επιδιώξει να… ψηλώσει ακόμα περισσότερο, μέσα από την ευρωπαϊκή πορεία της.

Μέσω και του Eurocup, άλλωστε, θα έχει την ευκαιρία να δείξει σε όλη τη μπασκετική κοινότητα πως το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς μπορεί να φέρει κάτι… μεγάλο για την ΑΕΚ, ενώ θα έχει την δυνατότητα να προσελκύσει ακόμα περισσότερους παίκτες από το… πάνω ράφι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X