Η ΑΕΚ σε μια μικρή... Ευρωλίγκα

Γερή... κόντρα με την ΤΣΣΚΑ
Photo Credits: INTIME

Οι 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Eurocup της νέας σεζόν έγιναν γνωστές. Ανάμεσά τους και η ΑΕΚ, η οποία θα προσπαθήσει ώστε να κάνει το… βήμα παραπάνω, σε σχέση με την περσινή σεζόν και να στείλει μήνυμα πως επέστρεψε για τα καλά στο προσκήνιο. Άπαντες γνωρίζουν, πάντως, πως το έργο της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Αυτό διότι η νέα διοργάνωση θα θυμίζει έντονα την Ευρωλίγκα. Βλέπετε, δεν είναι λίγες οι ομάδες που την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Χίμκι, η Μάλαγα, η Μπάγερν Μονάχου, η Τσεντεβίτα, είναι μερικές από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, ενώ πέρυσι βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους.

Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ΑΕΚ. Βλέπετε, η Ένωση θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κοντραριστεί με ομάδες υψηλού επιπέδου, να ανεβάσει το πρεστίζ της και να «ψηλώσει» ακόμα περισσότερο στα ευρωπαϊκά παρκέ, κερδίζοντας από την αίγλη του παρελθόντος. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μεγάλος στόχος της Βασίλισσας, η οποία κάνει, κάθε χρόνο, βήματα προς τα εμπρός.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X