Ο ευρωπαϊκός δρόμος της «Βασίλισσας»

Στόχος να ανέβουν τα έσοδα των ομάδων του Eurocup
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν, παρά τις πιέσεις που υπήρξαν.

Αύριο (27/06) είναι πολύ πιθανό να γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ενώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε, ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές στο σύστημα διεξαγωγής, εν συγκρίσει με πέρυσι. Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ομάδες πέρυσι ήταν 44 και φέτος έχουν μειωθεί στις 24.

Αυτές οι 24 ομάδες (σ.σ. ανάμεσα τους και η ΑΕΚ), θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ των έξι ομάδων. Από αυτά τα τέσσερα γκρουπ, την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Κοινώς, ακριβώς ότι ίσχυε στην Ευρωλίγκα, μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Η επόμενη φάση, θα ονομάζεται Last-16 και θα διεξαχθεί σε νέους τέσσερις ομίλους, όπου ο κάθε ένας θα έχει από τέσσερις ομάδες. Από το κάθε γκρουπ, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, οπότε έτσι θα προκύψουν οι οχτώ κορυφαίες και θα περάσουν στην προημιτελική φάση, όπου θα αρχίσουν τα νοκ-άουτ ματς.

Στους «8» λοιπόν, θα διεξαχθούν Play Offs και η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά, θα χρειαστεί δύο νίκες. Η ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, θα παίξει το πρώτο ματς στην έδρα της, όπως και το τρίτο, εφόσον χρειαστεί. Ακριβώς το ίδιο σύστημα, ισχύει και στα ημιτελικά, αλλά και στους τελικούς του Eurocup της νέας σεζόν. Να προσθέσουμε ότι ο νικητής του Eurocup, θα παίξει στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2017-18.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X