Με έξοδα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα

Με έξοδα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το λάθος δεν έγινε. Παρά το θέμα που τέθηκε στο συμβούλιο για την μη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων στα Τρίκαλα, τελικά η απόφαση ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Παναγιωτόπουλος κίνησε άμεσα τις διαδικασίες για να διορθωθεί το λάθος που πήγε να γίνει επισημαίνοντας όλα τα μέλη του συμβουλίου πόσο σημαντική είναι η παρουσία των νεαρών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έτσι μετά από παρέμβαση και του Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος κάλυψε τα έξοδα η ομάδα αναχώρησε σήμερα για τα Τρίκαλα μαζί με τον προπονητή, Γιώργο Παπαβασιλείου.

Επειδή γράφτηκε πως η ομάδα ταξίδεψε με ενίσχυση των παλαιμάχων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η ΑΕΚ ήταν αυτή που ως όφειλε κάλυψε τα έξοδα. Παρόλα αυτά είχε γίνει μια κίνηση των βετεράνων όταν προέκυψε το θέμα για να συγκεντρωθεί το ποσό εφόσον αναγκαζόταν η ομάδα να ταξιδέψει μόνη της. Αυτό επιβεβαίωσε και ο έφορος, Δημήτρης Σταματιάδης σχολιάζοντας στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ κάλυψε τα έξοδα της αποστολής και αυτό πρέπει να αναφερθεί. Εμείς είχαμε κάνει κινήσεις για να βρούμε άλλη λύση και να καλυφθούν τα έξοδα, κάτι που δεν χρειάστηκε»

Οι συμμετοχές της ΑΕΚ:

Ακόντιο: Μακρόγλου Χριστίνα

1.500: Κλειτσίδης Μιχάλης

3.000: Σάκης Νίκος – Τζίβας Νίκος

2.000 στιπλ: Σάκης Νίκος

Άλμα σε ύψος: Κούτσικας Δημήτρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X