Στο Μπακού ο Φιλιππάτος

Το βιογραφικό του νέου προπονητή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μπακού βρίσκεται ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Δήμος Φιλιππάτος.

Ο τεχνικός ταξίδεψε στο Μπακού μαζί με την αποστολή της Eθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών, που το Σάββατο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ με τις δυο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες στις 17:00 (ώρα Ελλάδας).

H 12άδα της «γαλανόλευκης» αποτελείται από τις: Βασιλαντωνάκη, Αρτακιανού (λ.), Παπαφωτίου, Κιόση, Λαμπρούση, Μερτέκη, Διώτη, Γιώτα, Χριστοδούλου, Γενιτσαρίδη, Εμμανουηλίδου, Ιακωβίδου.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ βοηθοί προπονητές οι Κώστας Παπαδόπουλος, και Δήμος Φιλιππάτος. Φυσικοθεραπευτής ο Ανδρέας Κόκκινος και τιμ μάνατζερ ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στο «AYS Sport Hall» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00 (τοπική ώρα). Ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει βίντεο από την «οικοδέσποινα», την οποία αναμφίβολα συνοδεύει ο τίτλος του φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το Αζερμπαϊτζάν, πρώτο του ομίλου του με μόλις δύο χαμένα σετ στα δύο τουρνουά που συμμετείχε, έχει και το πλεονέκτημα να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του και στα δύο παιχνίδια.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X