Περιμένοντας το «ok» του Ντίξον

Επαφές της ΑΕΚ με τον Ντίξον
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Γιούρι Ζντοβτς, για την θέση του νέου βασικού πλέι μέικερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από την διοίκηση της «Βασίλισσας», οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και το μόνο που απομένει, είναι να πει το «ok» ο 25χρονος Αμερικανός, για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του, από τη «Βασίλισσα».

Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν ακόμα και αργά μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες, την απάντηση του παίκτη, στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Ο Ντίξον αναμενόταν να απαντήσει, αλλά αυτό δεν είχε γίνει μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη διαφορά ώρας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά φυσικά θα πρέπει πρώτα να μπει και η υπογραφή του Ντίξον. Ο Ζντοβτς, θεωρεί ότι με την προσθήκη του πρώην παίκτη της Νίμπουρκ, θα βρει λύσεις τόσο στο εκτελεστικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και στο ταλέντο του 25χρονου άσου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X