«Mεγάλη προοπτική η ΑΕΚ, ιδιαίτερη βαρύτητα ο Τιμούρ»

Στις 600.000 ευρώ η ρήτρα του Λαΐφη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kωνσταντίνος Λαίφης της Ανόρθωσης είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση από όσους αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στην Κύπρο θεωρούν ότι ο νεαρός αμυντικός είναι το next big thing της ντόπιας παραγωγής και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει το βήμα στο εξωτερικό.

Το contra.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του Κωνσταντίνου, Μιχάλη Λαϊφη ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου του διεθνούς Κύπριου αμυντικού και δεν έκρυψε την προτίμησή του στην ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή ο παίκτης στην ΑΕΚ: “Χωρίς αμφιβολία η προοπτική της ΑΕΚ είναι σημαντική για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή και όπως είναι λογικό θα μας ενδιέφερε από τη στιγμή που υπάρξει κάτι επίσημο και ικανοποιηθεί η Ανόρθωση με την οποία ο Κωνσταντίνος δεσμεύεται με συμβόλαιο”.

Για το γεγονός ότι χαίρει της εκτίμησης του Κετσπάγια: “Πέραν του ότι η ΑΕΚ είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα και η προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής μας ενδιαφέρει, το γεγονός ότι κυκλοφορεί πως ο Κωνσταντίνος χαίρει της εκτίμησης του Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεχωριστή βαρύτητα, αφού είναι σημαντικό για εμάς να αποτελεί επιλογή του προπονητή σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται ή θα αγωνιστεί”.

Σε ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Αούστρια Βιέννης που προσέφερε ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ ο Μιχάλης Λαϊφης απάντησε δείχνοντας μια προτίμηση της πλευράς του παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Δεν απορρίπτουμε τίποτα, ειδικά όταν το ενδιαφέρον προέρχεται από ιστορικές ομάδες. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια προτίμηση στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω κοινής γλώσσας και κουλτούρας, αφού έτσι θα είναι πιο ομαλή η προσαρμογή του Κωνσταντίνου. Βέβαια, υπενθυμίζω ότι αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση το οποίο σέβεται. Αν η Ανόρθωση ικανοποιηθεί και το θέμα προχωρήσει τότε η προοπτική της ΑΕΚ είναι εξαιρετική”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X