Στις 600.000 ευρώ η ρήτρα του Λαΐφη

Στις 600.000 ευρώ η ρήτρα του Λαΐφη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη, με την Ένωση να εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου άσου της Ανόρθωσης που «έβγαλε μάτια» πέρυσι στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τα δεδομένα της υπόθεσης πάντως δεν είναι απλά, καθώς η Ανόρθωση δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει όσο κι όσο το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο.

Αυτός είναι και ο λόγος που απέρριψε την πρόταση της Αούστρια Βιέννης του Θόρστερν Φινκ, που έφτανε στις 400.000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%, ενώ αρνητική απάντηση εισέπραξε σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο και η Ουτρέχτη, που επίσης κινήθηκε για τον 23χρονο άσο. Αυτό που τονίζεται από την Ανόρθωση, είναι πως στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, που φτάνει στις 600.000 ευρώ. Ποσό που όποια ομάδα καταβάλει, θα της δώσει το δικαίωμα για απευθείας συζήτηση με τον παίκτη.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν την περίπτωση και το τι μπορεί να γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου η υπόθεση του Λαΐφη να προχωρήσει. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα στα επόμενα 24ωρα μια επαφή με την Ανόρθωση, ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς προθέσεις των ιθυνόντων της κυπριακής ομάδας και τα δεδομένα γύρω από αυτό το ζήτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X