"Στην ΑΕΚ ο Κάτσαρ"!

Αυτός είναι ο Κατσάρ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως δεδομένη παρουσιάζουν τα Μέσα της Σερβίας την μεταγραφή του Γκόικο Κάτσαρ στην ΑΕΚ, καθώς νέο δημοσίευμα από τη χώρα του 29χρονου άσου, τονίζει πως ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται… κάτοικος Αθήνας! “Η ΑΕΚ πρόλαβε τις υπόλοιπες ομάδες και κατάφερε να κάνει δικό της τον Κάτσαρ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται κάτοικος Αθήνας. Η ΑΕΚ έπεισε τον έμπειρο μέσο για την προοπτική της και έτσι μετά από 8 χρόνια, ο Κάτσαρ αφήνει την Γερμανία, για την Ελλάδα. Προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League”, τονίζει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ιστοσελίδας “srbijadanas.com”.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Τιμούρ Κετσπάγια, με τους Σέρβους να τονίζουν πως η ΑΕΚ προχωρά πολύ δυναμικά στο πλάνο της ενίσχυσής της, μιας και πριν λίγες μέρες απέκτησε και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Με τον Τιμούρ να επιχειρεί να “δυναμώσει” σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X