Αύριο στην Ιταλία για Τζούριτς ο "Μίλο"!

Δύο γκολ και... κούπα για τον Τζούριτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Τζούριτς είναι μια περίπτωση σέντερ φορ που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ξεχωρίσει. Ο πανύψηλος φορ της Τσεζένα διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που ψάχνει στην αγορά η ΑΕΚ και οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν και μάλιστα άμεσα, την εν λόγω υπόθεση. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του enwsi.gr αύριο, Τρίτη, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει προγραμματίσει ταξίδι στο Μιλάνο αποκλειστικά για τον Βόσνιο στράικερ, κάνοντας τις πρώτες επαφές για την περίπτωσή του.

Ο “Μίλο” λοιπόν θα βρεθεί αύριο στην Ιταλία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Τσεζένα αλλά και την πλευρά του παίκτη, διερευνόντας τα δεδομένα της υπόθεσης και το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει για την ΑΕΚ. Κάνοντας την πρώτη κίνηση για τον 26χρονο στράικερ που φαίνεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την Ένωση, όσον αφορά στην ενίσχυση της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X