Έχασε το πλεονέκτημα του χρόνου

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στον σχεδιασμό της ομάδας χάντμπολ διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό και τις αρχικές προθέσεις που υπήρχαν για την λειτουργία του τμήματος.

Στην τελευταία συνάντηση που είχε γίνει για το τμήμα είχε τονιστεί η ανάγκη να «χτιστεί» η ομάδα από την αρχή ωστόσο ο χρόνος περνάει και οι επιλογές της ΑΕΚ έχουν μειωθεί σημαντικά. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα αρκετοί από τους παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα μεταγραφικά, συμφώνησαν ήδη για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Αντίθετα στην ΑΕΚ δεν έχει γίνει καμία κίνηση ούτε «κρούση» σε παίκτες ενώ ακόμα παραμένει ανοιχτό το βασικό θέμα, του προπονητή. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τα πάντα σχετικά με το μέλλον του τμήματος καθώς έχασε το πλεονέκτημα του χρόνου που είχε και πλέον είναι αναγκασμένη να «τρέξει» και να κλείσει το ρόστερ της, χωρίς να έχει την δυνατότητα πολλών επιλογών. Παράλληλα εκτός από μεταγραφές θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ποιους παίκτες από την φετινή ομάδα θέλει να κρατήσει τη νέα χρονιά, καθώς είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να προχωρήσει σε 16 νέες προσθήκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X