Ο Γιαννούλης και ο... Αίας Λαρεντζάκης

«Λαρεντζάκης όπως λέμε... Αντετοκούνμπο»!
Photo Credits: INTIME

Να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ ετοιμάζεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά δεν θα είναι ο πρώτος με το ίδιο επώνυμο, που θα έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται φυσικά, τον Αία Λαρεντζάκη, μέλος της μεγάλης ομάδας του 1968, όπου με συμπαίκτες τους Γιώργο Αμερικάνο και Γιώργο Τρόντζο, έφτασαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, σε οποιοδήποτε άθλημα. Ο Αίας Λαρεντζάκης κατέκτησε έξι πρωταθλήματα με την «Ένωση» (1961, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970).

Το θέμα λοιπόν είναι το αν έχουν κάποιου είδους συγγένεια, ο Γιαννούλης και ο Αίας Λαρεντζάκης. Η απάντηση δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. Οι δυο τους, δεν γνωρίζονταν, αλλά φέτος συναντήθηκαν στην Αθήνα, όταν έγινε το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ στις 26 Μαρτίου για την 24η αγωνιστική, με τον «δικέφαλο» να παίρνει εύκολη νίκη με 92-57.

Στην συνάντηση που είχαν ο δυο τους, συνειδητοποίησαν ότι έχουν κοινές ρίζες, αφού αμφότεροι κατάγονται από την Κύθνο, το νησί που βρίσκεται στις Δυτικές Κυκλάδες. Με βάση την απογραφή του 2011, το εν λόγω νησί έχει 1.310 μόνιμους κατοίκους. Κοινώς, δεν αποκλείεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης να είναι γόνος του Αία Λαρεντζάκη. Μακάρι ο πρώτος, να έχει ανάλογες επιτυχίες με τον δεύτερο, με την φανέλα της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X