Ξεκίνησαν οι επαφές με τον Τσιγκρίνσκι

«Ματιές» στον Τσιγκρίνσκι για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουκρανός βρίσκεται στο ξενοδοχείο, την ώρα που οι μάνατζέρ του έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΑΕ για τη δημιουργία της βάσης της συμφωνίας

Με έντονους ρυθμούς ξεκίνησε η μέρα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σήμερα στις 08.30 προκειμένου να περάσει από το δεύτερο στάδιο των εξετάσεων.

Χθες ο δρ. Λάκης Νικολάου, είχε μείνει ικανοποιημένος από το πρώτο δείγμα γραφής του 29χρονου στόπερ και σήμερα μέσα στην ημέρα θα υπάρχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση του παίκτη.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία πάντως, τούτη την ώρα, είναι το γεγονός πως οι επαφές μεταξύ ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι, δηλαδή οι τελευταίες συζητήσεις, έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορεί ο πρώην άσος των Ντνίπρο, Σαχτάρ και Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο ξενοδοχείο του προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες, ωστόσο τώρα οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο συζητούν με τους μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να φτάσουμε στη δημιουργία κάποιας βάσης συμφωνίας.

Αμέσως μετά, μόλις δηλαδή επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Τσιγκρίνσκι θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X