Η ιστορία του ΕΣΑΚΕ (VIDEO)

Η ιστορία του ΕΣΑΚΕ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με τον Βασίλη Σκουντή στην αφήγηση, ο ΕΣΑΚΕ προβάλλει μέσω ενός video, την ιστορία του, από την ίδρυση του, μέχρι και σήμερα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν υπογράψει για να αλλάξει η μορφή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ και να γίνει επαγγελματικό, ήταν και ο Δημήτρης Ρουσσάκης της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Βασίλισσα» είναι η μοναδική ομάδα εκτός των δύο «αιωνίων», που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην εποχή του ΕΣΑΚΕ και το έκανε το 2002, με την επική ανατροπή και το 3-2 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής: «Η ιστορία του ΕΣΑΚΕ και του επαγγελματικού πρωταθλήματος από την στιγμή της κοινής εκκίνησης τους μέχρι σήμερα παρουσιάζεται στο βίντεο που δημιουργήθηκε εν όψει των πρόσφατων εγκαινίων της πτέρυγας του επαγγελματικού μπάσκετ στο Μουσείο της ΧΑΝΘ.

Παρακολουθήστε το βίντεο που προβάλλεται καθημερινά στην πτέρυγα του ΕΣΑΚΕ και του επαγγελματικού μπάσκετ στο Μουσείο της ΧΑΝΘ, με σκοπό ο επισκέπτης να ενημερώνεται για την σύγχρονη ιστορία του αθλήματος στην χώρα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X